Om oss

Sammenlign lånemuligheter på nettet. Vi har samlet et stort utvalg av lånetilbydere på ett sted, slik at du enkelt kan finne en låneløsning som passer dine behov.

Hvem står bak LånNO.no?

Hvem står bak LånNO.no?

Bak LånNO.no står Klikko, et foretak som ble etablert i 2014 og i dag har hovedkontor i Valby i København. Klikko har lang erfaring med å skape synlighet og verdi på nettet, og har utviklet LånNO.no for å tilby en brukervennlig plattform som gjør det enklere for forbrukerne å navigere i lånemarkedet.

Teamet vårt består av erfarne fagfolk som er opptatt av å gi deg pålitelig og oppdatert informasjon slik at du kan ta informerte beslutninger omkring din økonomi. Med en lidenskap for teknologi og en forpliktelse til å opprettholde åpenhet, jobber vi hver dag for å sikre at LånNO.no alltid er et skritt foran, og dermed kan tilby den beste tjenestene til brukerne våre. LånNO.no er opprettet med det formål å være en innovativ sammenligningstjeneste som spesialiserer seg på å presentere et bredt spekter av lånemuligheter.

Vi er ikke en lånetilbyder, men en tilrettelegger som hjelper deg med å navigere i lånemarkedet. Plattformen vår behandler ikke søknader om lån og innvilger heller ikke lån, men tilbyr i stedet en objektiv og brukervennlig tjeneste hvor du kan sammenligne ulike lånetilbud fra pålitelige lånetilbydere.

LånNO.no er skapt for å gjøre banklån mer tilgjengelig og forståelig for nordmenn.
Hvorfor har vi opprettet LånNO.no?

Hvorfor har vi opprettet LånNO.no?

Formålet med LånNO.no er å gi en samlet og oversiktlig oversikt over de ulike lånemulighetene som finnes på markedet. Vi forstår at det å ta opp et lån er en stor beslutning, og det kan ofte være utfordrende å finne tydelig og sammenlignbar informasjon. Derfor har vi opprettet LånNO.no – for å gjøre det enklere for deg å få oversikt og ta de beste økonomiske valgene.

Plattformen vår er utviklet for å gi deg all nødvendig informasjon om lånealternativer, vilkår og betingelser på en enkel og lettfattelig måte. Vi erkjenner at folk har ulike grunner til å låne penger, enten det er for å kjøpe en ny bil, båt, oppussing eller andre personlige behov.

Med LånNO.no er målet vårt å gi deg muligheten til å velge det lånet som passer dine individuelle behov og din økonomiske situasjon best, uansett hva du skal bruke lånet til.